Advocaat arbeidsrecht Amsterdam

Wij helpen je bij juridische en zakelijke vraagstukken en denken mee over bedrijfsrisico’s.
Zo neem je met het volle vertrouwen sterke beslissingen.

Eagles Law: meer dan alleen een advocaat arbeidsrecht Amsterdam

Reorganisaties, ontslagkwesties, managementovereenkomsten of het opstellen van arbeidsvoorwaarden: het zijn allemaal zaken waarbij een advocaat arbeidsrecht Amsterdam jou kan helpen. Bij Eagles Law gaan we bovendien nog een stapje verder dan een klassieke advocaat arbeidsrecht. Zo bieden wij juridische én organisatorische ondersteuning. Dit houdt in dat we de organisatorische gevolgen met je bespreken en aanpakken waar nodig. Ons team zet haar kennis en ervaring graag in en heeft een groot netwerk met korte lijnen om op terug te vallen. Zo kunnen we je indien nodig doorverwijzen naar investeerders, ontwikkelaars en andere experts.

Contractenrecht

Arbeidsrecht

Samenwerking en overnames

Privacy & ICT

On demand arbeidsrecht advocaat Amsterdam

Een arbeidsrecht advocaat Amsterdam is als ondernemer handig om standaard onder je “speed dial” te hebben. Je kunt namelijk bij veel verschillende kwesties juridisch advies gebruiken. Wij zijn jouw on demand jurist waardoor je altijd kunt rekenen op onze ondersteuning. Wij doen bovendien ons uiterste best om jou en je bedrijf goed te leren kennen. Zo krijg je altijd advies op maat en denken wij proactief met je mee. Het voordeel van Eagles Law is daarnaast dat ons advocatenkantoor is ingeschreven bij de Orde van Advocaten. Mocht je naar de rechter moeten om een conflict op te lossen, dan staan wij je bij.

Waarom Eagles Law?

Risicomanagement op juridisch gebied én organisatorisch gebied​

One stop shop

Groot netwerk met korte lijnen

Geen verrassingen en kostenefficiënt

Direct een advocaat arbeidsrecht inschakelen Amsterdam

Wil je per direct een advocaat arbeidsrecht inschakelen Amsterdam? Neem dan contact op met Eagles Law. Je bereikt ons via de telefoon of e-mail. Wij reageren altijd binnen 24 uur op jouw vraag of verzoek. Daarnaast kun je via de website een afspraak maken voor een “15 minute meeting” op ons kantoor in Amsterdam. Iedereen is bij ons van harte welkom: ook kleine ondernemers. Doordat wij eerlijke tarieven hanteren en zoveel mogelijk prijsvoorspelbaarheid bieden, reken je bij ons op een kostenefficiënte en succesvolle samenwerking. Bij ons weet je waar je aan toe bent en kom je niet voor onverwachte verrassingen te staan.