Advocaat bedrijfsovername

Wij helpen je bij juridische en zakelijke vraagstukken en denken mee over bedrijfsrisico’s.
Zo neem je met het volle vertrouwen sterke beslissingen.

Waarom een advocaat bij bedrijfsovername?

Een advocaat bij bedrijfsovername staat je bij als je een bedrijf gaat kopen of verkopen. Hier komen diverse (juridische) aspecten bij kijken dat zich niet enkel beperkt tot bijvoorbeeld het overnemen van personeel. Eagles Law is een advocatenkantoor gespecialiseerd in fusies en overnames. Wij hebben veel ervaring met onderwerpen zoals een SPA, APA en SHA en due diligence. Wij weten waar de nodige overeenkomsten aan moet voldoen en wat de zakelijke consequenties zijn voor als je een bedrijf koopt, verkoopt of fuseert.

Contractenrecht

Arbeidsrecht

Samenwerking en overnames

Privacy & ICT

Maak de overname snel rond met een bedrijfsovername advocaat

Een bedrijfsovername advocaat helpt je om de overname snel en efficiënt rond te maken. Dit is fijn voor alle betrokken partijen. Bij Eagles Law zijn zowel grote als kleine bedrijven welkom voor een advies op maat. Wij hebben ervaring in verschillende branches en kunnen je –indien nodig- ook doorverwijzen naar andere experts of investeerders. Een ander belangrijk voordeel van samenwerken met Eagles Law is dat wij on demand in te schakelen zijn. Zo betaal je alleen kosten als je ook écht een advocaat nodig hebt.

Waarom Eagles Law?

Risicomanagement op juridisch gebied én organisatorisch gebied​

One stop shop

Groot netwerk met korte lijnen

Geen verrassingen en kostenefficiënt

Stel een vraag aan onze advocaten over bedrijfsovername

Heb je een vraag aan onze advocaten over bedrijfsovername? Neem dan contact op met Eagles Law via de e-mail, telefoon of WhatsApp rechtstreeks via de website. Wij staan je graag te woord of kunnen een afspraak met je maken op ons kantoor in Amsterdam.