Advocaat datalekken

Wij helpen je bij juridische en zakelijke vraagstukken en denken mee over bedrijfsrisico’s.
Zo neem je met het volle vertrouwen sterke beslissingen.

Schakel een advocaat in bij datalekken

Een datalek is iets wat je als bedrijf absoluut wilt voorkomen. Omdat er bijvoorbeeld (privacy-gevoelige) gegevens van jouw klanten of medewerkers op straat kunnen liggen. Dit is niet de bedoeling maar kan ook je goede reputatie schenden. Voorkom problemen op dit gebied door een advocaat bij datalekken in te schakelen. Deze specialist kijkt met je mee en adviseert je in de nodige stappen binnen jouw bedrijf en eventueel richting de autoriteit persoonsgegevens. De advocaat kan je alles vertellen over je rechten en plichten op dit gebied, hoe je de privacy kunt waarborgen en aan welke wet- en regelgeving je moet voldoen bij een eventuele melding van een datalek.

Contractenrecht

Arbeidsrecht

Samenwerking en overnames

Privacy & ICT

Vakkundige en ervaren advocaat bij datalekken

Eagles Law is er altijd een vakkundige en ervaren advocaat gespecialiseerd in IT en privacy. Wij nemen graag de AVG met je door en nemen de genomen maatregelen ter bescherming van persoonsgegevens binnen jouw bedrijf onder de loep. Wij kunnen je hands-on adviezen geven die gebaseerd zijn op het bedrijf. Wij onderscheiden ons hierbij door niet alleen te kijken naar de juridische kant van het verhaal, maar ook de bestuurlijke en zakelijke kant in overweging te nemen.

Waarom Eagles Law?

Risicomanagement op juridisch gebied én organisatorisch gebied​

One stop shop

Groot netwerk met korte lijnen

Geen verrassingen en kostenefficiënt

Contacteer ons advocatenkantoor datalekken

Wil je meer informatie over Eagles Law en zoek je een advocatenkantoor in geval van datalekken? Contacteer ons dan direct. Wij zijn bereikbaar via WhatsApp, e-mail en telefoon. Ons advocatenkantoor bevindt zich in Amsterdam. Maak gerust een afspraak met één van ons als je graag tijdens een persoonlijk gesprek jouw vraagstukken omtrent datalekken wilt voorleggen. Op onze website kun je meer lezen over onze ervaring en overige diensten. Zo zijn wij een on demand advocatenbureau die kleine, middelgrote en grote bedrijven graag bijstaat bij verschillende juridische kwesties.