Arbeidsadvocaat Amsterdam

Wij helpen je bij juridische en zakelijke vraagstukken en denken mee over bedrijfsrisico’s.
Zo neem je met het volle vertrouwen sterke beslissingen.

Wanneer schakel je een arbeidsadvocaat van Eagles Law uit Amsterdam?

Het inschakelen van een arbeidsadvocaat in Amsterdam (maar ook daarbuiten) is verstandig voor elk arbeidsrechtelijke kwestie. Bijvoorbeeld als je arbeidscontracten wil opstellen of als je een werknemer wilt ontslaan. Een arbeidsadvocaat is op de hoogte van alle regels en wetgeving en zorgt ervoor dat jij juridisch gezien aan je rechten en plichten voldoet. Ook worden bepaalde risico’s uitgesloten door bijvoorbeeld een goed arbeidscontract op te stellen. Hoewel een arbeidsadvocaat dus belangrijk werk doet, is het financieel niet altijd aantrekkelijk om een bedrijfsjurist of advocaat in dienst te nemen. Er is wellicht niet altijd voldoende werk voor de bedrijfsjurist of arbeidsadvocaat. Dat verschilt per moment. Zonde, want het salaris vormt wel een vaste (en hoge) kostenpost.

Contractenrecht

Arbeidsrecht

Samenwerking en overnames

Privacy & ICT

Maak kennis met onze arbeidsadvocaten uit Amsterdam

Bij Eagles Law werken on demand arbeidsadvocaten uit Amsterdam. Zo schakel je ons alleen in als je hulp wilt bij een bepaald juridisch vraagstuk. Een ander punt waarop wij ons onderscheiden is onze manier van werken. Wij doen er alles aan om jouw bedrijf tot in de puntjes te leren kennen. Wij kunnen je hierdoor voorzien van een op maat gemaakt advies. Daarnaast bieden wij een totaaloplossing door niet alleen te kijken naar de juridische consequenties, maar ook naar de bestuurlijke gevolgen. Ons juridische én zakelijke inzicht helpt jou om de juiste beslissingen te nemen.

Waarom Eagles Law?

Risicomanagement op juridisch gebied én organisatorisch gebied​

One stop shop

Groot netwerk met korte lijnen

Geen verrassingen en kostenefficiënt

Wil je direct een arbeidsadvocaat uit Amsterdam inschakelen?

Heb je een juridische kwestie liggen die je graag zo snel mogelijk wilt oplossen? Twijfel dan niet om vandaag nog de arbeidsadvocaat in Amsterdam in te schakelen. Bij Eagles Law staan we voor je klaar. Wij kunnen je vaak direct helpen of –indien nodig- doorverwijzen naar een andere specialist uit ons grote netwerk. Voor meer informatie over ons team en onze manier van werken, kun je de website raadplegen of contact met ons opnemen. Het team van Eagles Law is te bereiken via WhatsApp, telefoon of e-mail. Wij reageren zo snel mogelijk op jouw bericht.