AVG advocaat

Wij helpen je bij juridische en zakelijke vraagstukken en denken mee over bedrijfsrisico’s.
Zo neem je met het volle vertrouwen sterke beslissingen.

AVG advocaat: voorkom grote gevolgen bij een datalek

Een AVG advocaat helpt je bij het in kaart brengen van eventuele risico’s rondom de verwerking van persoonsgegevens. Het is belangrijk om je hierover goed te laten informeren zodat datalekken en andere problemen kunnen worden voorkomen. Mocht dit advies voor jouw bedrijf te laat komen, dan helpt een AVG advocaat je uiteraard graag uit de brand. De AVG advocaat weet als geen ander wat jouw rechten en plichten zijn onder de AVG en welke zaken je op orde moet maken. Bij Eagles Law zijn we gespecialiseerd in IT. Wij zijn dan ook het advocatenkantoor uit Amsterdam en omgeving die jou graag bijstaat bij vraagstukken en juridische kwesties rondom de AVG.

Contractenrecht

Arbeidsrecht

Samenwerking en overnames

Privacy & ICT

AVG advocaten die net een stapje verder gaan

Onze AVG advocaten gaan net een stapje verder dan de meeste klassieke advocaten. Wij willen jou en je bedrijf namelijk echt leren kennen. Als we een goed beeld van je hebben kunnen we een advies op maat uitbrengen. Dit is vaak veel interessanter dan het pasklare antwoord in de vorm van lange memo’s die je van veel andere advocaten zult krijgen. Wij onderscheiden ons hierbij door niet alleen te kijken naar de juridische kant van het verhaal, maar ook de bestuurlijke en zakelijke kant in overweging te nemen. 

Waarom Eagles Law?

Risicomanagement op juridisch gebied én organisatorisch gebied​

One stop shop

Groot netwerk met korte lijnen

Geen verrassingen en kostenefficiënt

Snel een AVG advocaat inschakelen?

Bij Eagles Law begrijpen we dat tijd belangrijk is. Wil jij snel een AVG advocaat inschakelen? Neem dan vandaag contact op met ons team. Wij plannen graag een belafspraak, online afspraak of een afspraak op ons kantoor in Amsterdam. Je bereikt ons via de telefoon, e-mail of WhatsApp. Uiteraard kun je ook online meer lezen over ons advocatenteam en onze werkwijze. Zo bieden wij eerlijke prijzen en vinden wij het belangrijk om zo transparant mogelijk te zijn over de kosten die we verwachten te maken. Zo weet je precies waar je aan toe bent en wat je van ons mag verwachten.