AVG jurist

Wij helpen je bij juridische en zakelijke vraagstukken en denken mee over bedrijfsrisico’s.
Zo neem je met het volle vertrouwen sterke beslissingen.

AVG jurist: vraagstukken omtrent de Algemene Verordening Gegevensbescherming

Een AVG jurist helpt bij vraagstukken omtrent de Algemene Verordening Gegevensbescherming. In dit digitale tijdperk wordt dit onderwerp steeds belangrijker, zowel bij grote als bij kleine bedrijven. Het is van groot belang dat de verwerking van persoonsgegevens goed geregeld is. Een AVG jurist kan je informeren over dit onderwerp en je wijzen op je rechten en plichten. Op deze manier kunnen grote gevolgen van een mogelijk datalek of ander probleem rondom persoonsgegevens voorkomen worden. Dit geeft je niet alleen gemoedsrust, het kan je ook veel geld én reputatieschade schelen.

Contractenrecht

Arbeidsrecht

Samenwerking en overnames

Privacy & ICT

Eagles Law: ervaren en vakkundige jurist AVG

Bij Eagles Law kan je en AVG jurist inschakelen met uitgebreide kennis en ervaring. Zo zijn wij gespecialiseerd in IT en privacy . Wij onderscheiden ons hierbij door niet alleen te kijken naar de juridische kant van het verhaal, maar ook de bestuurlijke en zakelijke kant in overweging te nemen.  Onze adviezen gaan daarom verder dan de pasklare antwoorden die je van de meeste AVG juristen ontvangt. Wij denken proactief met je mee en zijn on demand in te schakelen. Dit betekent dat je alleen betaalt voor de hulp die je nodig hebt, op het moment dat jij deze wenst.

Waarom Eagles Law?

Risicomanagement op juridisch gebied én organisatorisch gebied​

One stop shop

Groot netwerk met korte lijnen

Geen verrassingen en kostenefficiënt

Meer weten over een AVG jurist inschakelen?

Wil je meer weten over een AVG jurist inschakelen? Neem dan vrijblijvend contact op met Eagles Law. Wij kunnen je meer vertellen over onze diensten of een afspraak met je maken op ons kantoor in Amsterdam. Uiteraard vind je ook op onze website veel informatie over onze manier van werken en ons enthousiaste team met advocaten. Tot slot is het goed om te weten dat wij kostenefficiënt werken. Wij willen namelijk juridische hulp en transparantie bieden aan elk bedrijf. Zo geven wij van te voren een duidelijke indicatie van de kosten en de werkzaamheden die we voor je kunnen verrichten.