Bedrijfsadvocaat

Wij helpen je bij juridische en zakelijke vraagstukken en denken mee over bedrijfsrisico’s.
Zo neem je met het volle vertrouwen sterke beslissingen.

Een bedrijfsadvocaat is jouw steun en toeverlaat

Een bedrijfsadvocaat hoort jouw steun en toeverlaat te zijn. Door op tijd juridisch advies in te winnen, kun je namelijk voorkomen dat een juridisch geschil uitgroeit tot een probleem. Een gang naar de rechtbank is immers het laatste wat je wil. Daarnaast zorgt een vaste bedrijfsadvocaat er voor dat bedrijfsrisico’s verkleint of vermeden worden. Om deze reden is het extra belangrijk dat een bedrijfsadvocaat jou en je bedrijf tot in de puntjes kent. Bij Eagles Law staan we bekend om onze oprechte interesse in onze klanten en hun bedrijfsvoering. Wij willen namelijk altijd een persoonlijke totaaloplossing bieden.

Contractenrecht

Arbeidsrecht

Samenwerking en overnames

Privacy & ICT

De ervaren bedrijfsadvocaten van Eagles Law

De ervaren bedrijfsadvocaten van Eagles Law weten niet alleen alles over juridische kwesties, maar ook over organisatorische consequenties. Door onze kennis en ervaring met bedrijven in verschillende branches geven we je graag een zakelijk advies op maat. Onze zakelijke kennis geeft ons zeker een streepje voor tegenover andere bedrijfsadvocaten die vaak veel over hun vak weten, maar weinig over het runnen van een business. Tot slot werken wij niet in vaste dienst, maar gewoon wanneer jij ons nodig hebt. Door on demand te werken schakel je ons alleen in als je een juridisch vraagstuk hebt.

Waarom Eagles Law?

Risicomanagement op juridisch gebied én organisatorisch gebied​

One stop shop

Groot netwerk met korte lijnen

Geen verrassingen en kostenefficiënt

Meer weten over een bedrijfsadvocaat inschakelen?

Wil je meer weten over een bedrijfsadvocaat inschakelen? Neem dan contact op met het team van Eagles Law. Wij vertellen je graag meer over onze diensten en specialisaties. Zo zijn wij gespecialiseerd in arbeidsrecht, IT en privacy. Daarnaast streven wij naar een duidelijke communicatie en prijsvoorspelbaarheid. Door zo transparant mogelijk te werken, weet jij altijd wat je van ons kunt verwachten. Uiteraard hanteren wij eerlijke prijzen en kunnen we bijvoorbeeld ook fixed of capped fee afspraken maken. Informeer gerust naar de mogelijkheden of lees verder op onze website. Graag tot ziens bij Eagles Law.