Bedrijfsjurist Amsterdam

Wij helpen je bij juridische en zakelijke vraagstukken en denken mee over bedrijfsrisico’s.
Zo neem je met het volle vertrouwen sterke beslissingen.

Een bedrijfsjurist in vaste loondienst nemen is niet altijd een goede keuze

Een bedrijfsjurist in vaste loondienst nemen is lang niet altijd even interessant voor bedrijven. Zo vragen bedrijfsjuristen vaak veel, maar is het werk dat ze leveren ondermaats. Veel bedrijfsjuristen weten vaak veel van een klein rechtsgebied , maar missen brede kennis en overzien de zakelijke kant én de ins- en outs van jouw bedrijf niet altijd goed. Een ander nadeel van een bedrijfsjurist in dienst kan zijn dat er eigenlijk te weinig werk is. Zo verschilt het aantal juridische kwesties dat de bedrijfsjurist moet behandelen per moment. Zonde, want het salaris vormt wel een vaste (en hoge) kostenpost.

Contractenrecht

Arbeidsrecht

Samenwerking en overnames

Privacy & ICT

Eagles Law: on demand bedrijfsjuristen Amsterdam

Door de on demand bedrijfsjuristen in Amsterdam van Eagles Law in te schakelen los je alle bovengenoemde problemen in één keer op. Zo contacteer je ons alleen als je een juridisch vraagstuk hebt. Deze vrijblijvende manier van werken is kostenefficiënt en praktisch. Daarnaast hebben wij juridische en bestuurlijke kennis in huis. Dit betekent dat we ook kunnen adviseren over de zakelijke gevolgen van een juridisch probleem of vraagstuk. Tot slot doen wij er alles aan om jou en je bedrijf goed te leren kennen. Wij kunnen hierdoor een persoonlijk advies geven waar je echt baat bij hebt.

Waarom Eagles Law?

Risicomanagement op juridisch gebied én organisatorisch gebied​

One stop shop

Groot netwerk met korte lijnen

Geen verrassingen en kostenefficiënt

Meer weten over een bedrijfsjurist inschakelen Amsterdam

Wil je meer weten over een bedrijfsjurist inschakelen in Amsterdam? Op de website van Eagles Law vind je veel informatie over onze diensten en ons team. Maak kennis met onze bevlogen advocaten en juristen en onze specialisaties. Mocht je een vraag hebben of liever kennis willen maken tijdens een persoonlijk gesprek, neem dan contact met Eagles Law op. Wij staan je graag te woord of kunnen een afspraak met je maken voor een kop koffie op ons kantoor in Amsterdam. Op de website vind je onze contact- en adresgegevens.