Bedrijfsjurist

Wij helpen je bij juridische en zakelijke vraagstukken en denken mee over bedrijfsrisico’s.
Zo neem je met het volle vertrouwen sterke beslissingen.

Op zoek naar een on demand bedrijfsjurist?

Een bedrijfsjurist speelt een belangrijke rol binnen een bedrijf. Zo helpt een bedrijfsjurist bij het opstellen, onderhandelen en controleren van contracten, het oplossen van geschillen en het adviseren over de wetgeving rondom de AVG en overige privacywetgeving. Een bedrijfsjurist vast in dienst nemen is echter lang niet altijd een verstandige keuze. Het salaris vormt vaak een hoge kostenpost, terwijl er lang niet altijd voldoende werk te verrichten is. Ben jij op zoek naar een on demand bedrijfsjurist die bereid is om jouw bedrijf tot in de kleinste details te leren kennen? Maak dan kennis met Eagles Law.

Contractenrecht

Arbeidsrecht

Samenwerking en overnames

Privacy & ICT

Onze bedrijfsjuristen onderscheiden zich van andere juristen

Onze bedrijfsjuristen onderscheiden zich op verschillende manieren van andere juristen. Zo hebben wij niet alleen juridische kennis in huis, maar ook zakelijke kennis én ervaring. Wij bieden hierdoor een interessante totaaloplossing door je bijvoorbeeld ook te adviseren over de zakelijke kant van een juridische beslissing. Tijdig juridisch advies inschakelen is over het algemeen de manier om een gang naar de rechtbank te voorkomen. Mocht dit onverhoopt toch voorkomen, dan is Eagles Law jouw partner. Wij zijn namelijk tevens aangesloten bij de Orde van Advocaten. Wij kunnen jou dus ook vertegenwoordigen in een rechtszaak.

Waarom Eagles Law?

Risicomanagement op juridisch gebied én organisatorisch gebied​

One stop shop

Groot netwerk met korte lijnen

Geen verrassingen en kostenefficiënt

Direct een bedrijfsjurist inschakelen?

Wil je direct een bedrijfsjurist inschakelen? Bel, email of WhatsApp het team van Eagles Law dan vandaag nog. Wij reageren zo snel mogelijk. Je bent ook altijd welkom voor een kennismakingsgesprek op ons kantoor in Amsterdam. Wij streven naar langdurige samenwerkingen, eerlijke tarieven en duidelijke communicatie. Onze  aanpak is geschikt voor kleine, middelgrote en grote bedrijven in diverse branches. Wij zijn gespecialiseerd in arbeidsrecht, contractenrecht, IT en privacy. We kunnen je dus altijd adviseren over verschillende juridische kwesties en vraagstukken. Je leest hier meer over op de website of kunt ons (vrijblijvend) contacteren voor meer informatie.