Concurrentiebeding advocaat

Wij helpen je bij juridische en zakelijke vraagstukken en denken mee over bedrijfsrisico’s.
Zo neem je met het volle vertrouwen sterke beslissingen.

Op zoek naar een advocaat vanwege een concurrentiebeding?

Ben je op zoek naar een advocaat voor hulp bij een concurrentiebeding ? Dan ben je bij Eagles Law aan het juiste adres. Onze ervaren en deskundige advocaten staan je graag bij. Onze werkwijze is on demand wat betekent dat je ons alleen inschakelt wanneer het nodig is. Ook geven we je een duidelijk advies én communiceren we vooraf over de verwachte omvang van werkzaamheden. Door zoveel mogelijk voorspelbaarheid te bieden, kom je nooit voor een vervelende verrassing te staan.

Contractenrecht

Arbeidsrecht

Samenwerking en overnames

Privacy & ICT

Concurrentiebeding advocaten met verschillende specialiteiten

Naast hulp bij een concurrentiebeding zijn onze advocaten gespecialiseerd in veel verschillende rechtsgebieden. Denk hierbij aan IT, alle overige aspecten in het arbeidsrecht, privacy, contractenrecht, en fusies en overnames . Wij zijn aangesloten bij de Orde van Advocaten waardoor we je ook kunnen bijstaan bij de rechtbank. Wij bieden hierdoor een totaaloplossing voor jouw bedrijf , een one-stop shop.

Waarom Eagles Law?

Risicomanagement op juridisch gebied én organisatorisch gebied​

One stop shop

Groot netwerk met korte lijnen

Geen verrassingen en kostenefficiënt

Maak een afspraak met onze advocaat voor hulp bij een concurrentiebeding

Wil je hulp van een advocaat bij een concurrentiebeding? Neem dan contact op met Eagles Law via de e-mail, telefoon of WhatsApp rechtstreeks via de website. Wij staan je graag te woord of kunnen een afspraak met je maken op ons kantoor in Amsterdam.