Fusie advocaat

Wij helpen je bij juridische en zakelijke vraagstukken en denken mee over bedrijfsrisico’s.
Zo neem je met het volle vertrouwen sterke beslissingen.

Op zoek naar een advocaat bij een fusie?

Ben je op zoek naar een advocaat bij een fusie die je niet alleen alles over de juridische, maar ook over de organisatorische consequenties kan vertellen? Dan is Eagles Law uit Amsterdam jouw partner. Bij Eagles Law weten we alles over risicomanagement en denken we in totaaloplossingen. Dit houdt in dat we ons echt verdiepen in jouw bedrijf en een volledig advies op maat uitbrengen. En mochten wij nou niet de benodigde kennis in huis hebben, dan beschikken we altijd nog over een groot netwerk van andere specialisten. Zo brengen we je in contact met de juiste experts, ontwikkelaars en investeerders.

Contractenrecht

Arbeidsrecht

Samenwerking en overnames

Privacy & ICT

Eagles Law: overname advocaat die ook na de overname klaarstaat

Eagles Law is aangesloten bij de Orde van Advocaten. We hebben altijd een overname advocaat die tijdens de overname én daarna voor je klaar staat. Zo werken wij on demand. Wanneer je ons nodig hebt hoef je ons enkel een berichtje te sturen of te bellen. Wij zorgen ervoor dat we je zo snel mogelijk voorzien van een juridisch advies. Op deze manier verkleinen we bedrijfsrisico’s en lossen we conflicten snel op. Moet je onverwacht toch voor de rechter verschijnen? Ook dan staan we je bij. 

Waarom Eagles Law?

Risicomanagement op juridisch gebied én organisatorisch gebied​

One stop shop

Groot netwerk met korte lijnen

Geen verrassingen en kostenefficiënt

Contacteer de advocaat fusies en overnames

Heb je een vraag of wil je graag jouw persoonlijke situatie voorleggen? Contacteer Eagles Law voor een advocaat voor fusies en overnames via WhatsApp, telefoon of e-mail. Voor een kennismakingsgesprek kun je ook langskomen op ons kantoor in Amsterdam. Wij maken graag een afspraak met je om de fusie of overname te bespreken. Een afspraak maken kan snel en eenvoudig via de website of door ons te contacteren. Daarnaast vertellen we je meer over de overige kwesties waar we je bij kunnen helpen. Zo zijn we gespecialiseerd in IT, contractenrecht, privacyrecht en arbeidsrecht.