ICT recht advocaat

Wij helpen je bij juridische en zakelijke vraagstukken en denken mee over bedrijfsrisico’s.
Zo neem je met het volle vertrouwen sterke beslissingen.

ICT recht advocaat: ondersteuning bij juridische vraagstukken

Een ICT recht advocaat biedt ondersteuning bij diverse juridische vraagstukken. Denk hierbij aan softwarelicenties, maar ook aan juridische hulp bij een datalek. Eagles Law is een advocatenkantoor met hart voor ICT én haar cliënten. Zo bieden wij juridische hulp op maat, in welke sector je ook actief bent. Wij combineren kwaliteit met service en ruime ervaring. Wij onderscheiden ons hierbij door niet alleen te kijken naar de juridische kant van het verhaal, maar ook de bestuurlijke en zakelijke kant in overweging te nemen. Onze totaaloplossingen maken ons een interessante partner voor grote, middelgrote en kleine bedrijven.

Contractenrecht

Arbeidsrecht

Samenwerking en overnames

Privacy & ICT

Eenmalige of op structurele basis: onze ICT recht advocaten staan klaar

De ICT recht advocaten nemen de tijd om jouw bedrijf goed te leren kennen. Op deze manier kunnen we een nog betere service leveren en een advies op maat voor je opstellen. Wij denken proactief met je mee en zijn on demand in te schakelen. Of het nu eenmalig of op structurele basis is. Waarom Eagles Law?

Risicomanagement op juridisch gebied én organisatorisch gebied​

One stop shop

Groot netwerk met korte lijnen

Geen verrassingen en kostenefficiënt

Neem contact op met ons ICT recht advocatenkantoor

Op onze website lees je meer over ons ICT recht advocatenkantoor. Maak kennis met ons team of lees meer over de overige diensten die wij leveren. Zo zijn wij tevens gespecialiseerd in arbeidsrecht, contractenrecht, fusies en overnames en privacy. Daarnaast beschikken wij over een groot netwerk met wie we je graag in contact brengen. Voor meer informatie of om een afspraak te maken kun je uiteraard ook contact met ons team opnemen. Wij beantwoorden je vragen graag of kunnen een afspraak maken op ons kantoor in Amsterdam.