Ontslag advocaat Amsterdam

Wij helpen je bij juridische en zakelijke vraagstukken en denken mee over bedrijfsrisico’s.
Zo neem je met het volle vertrouwen sterke beslissingen.

Eagles Law: ontslag advocaat Amsterdam

Als bedrijf kom je regelmatig voor (juridische) uitdagingen te staan. Een daarvan is als er één of meerdere mensen ontslagen moeten worden. Hoewel hier vast een aanleiding voor is, moet je zorgen dat het ook juridisch standhoudt. Zo niet, dan kan je in lastige situaties terecht komen met hoge kosten en bezoeken aan de rechtbank tot gevolg. Eagles Law biedt mogelijkheden voor hulp bij ontslag met haar advocaten in Amsterdam. We staan grote en kleine bedrijven graag bij. Niet alleen bij ontslagen en andere arbeidsrechtelijke kwesties, maar ook op andere rechtsgebieden en zakelijke kwesties. Wij beoordelen de situatie en geven een advies op maat.

Contractenrecht

Arbeidsrecht

Samenwerking en overnames

Privacy & ICT

On demand advocaat ontslag Amsterdam

Zoek je een advocaat voor ontslag in Amsterdam die on demand werkt? Eagles Law schakel je in alleen als je onze hulp nodig hebt. Deze vrijblijvende manier van werken is prettig voor beide partijen en kostenefficiënt voor jou. Je betaalt immers alleen als je een juridische (ontslag) kwestie aan ons uitbesteedt. Als er arbeidsrechtelijke issues spelen of gaan spelen, kun je het beste zo vroeg mogelijk juridisch advies inwinnen . Wij denken met je mee en zorgen ervoor dat alles goed geregeld wordt en kunnen we uiteraard namens jou onderhandelen met de (advocaat van de) werknemer.

Waarom Eagles Law?

Risicomanagement op juridisch gebied én organisatorisch gebied​

One stop shop

Groot netwerk met korte lijnen

Geen verrassingen en kostenefficiënt

Contacteer de advocaat ontslagrecht Amsterdam

Ben je benieuwd wat een advocaat ontslagrecht Amsterdam voor jou en je bedrijf kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Je bereikt het team van Eagles Law via WhatsApp, telefoon of e-mail. Naast ontslagrecht, zijn wij tevens gespecialiseerd in IT, privacy en alle overige arbeidsrechtelijke kwesties. Wij onderscheiden ons hierbij door niet alleen te kijken naar de juridische kant van het verhaal, maar ook de bestuurlijke en zakelijke kant in overweging te nemen. Wij kunnen hierdoor een totaaloplossing bieden en jou helpen bij het nemen van belangrijke beslissingen.