De juiste juridische ondersteuning voor jouw bedrijf

Gaat een interne bedrijfsjurist nog een stap te ver, maar heb je wel structureel behoefte aan juridische ondersteuning? Kies dan voor EaglesNow als jouw flexibele bedrijfsjurist. Door het maandabonnement zijn de juridische kosten voorspelbaar én leren we jouw bedrijf goed kennen. Zo krijg je steeds betere adviezen voor dezelfde prijs.

Bedrijfsjurist op abonnement

Interne bedrijfsjurist te overdreven, maar wel behoefte aan juridische ondersteuning?
350 Monthly
  • Maandelijks aan en uit te zetten
  • Eerstelijns vragen
  • Advocaat
  • Afzonderlijke juridische diensten

Veelgestelde vragen

Binnen het abonnement ben je vrij om eerstelijns juridische vragen te stellen. Dit zijn kennisvragen die we telefonisch of per mail beantwoorden. Mochten je vragen buitenproportionele vormen aannemen, dan geldt ons fair use policy. We gaan ervan uit dat onze klanten in staat zijn om zelf aan te voelen wanneer er sprake is van onredelijk gebruik. Mocht dit toch voorkomen, dan maken we dit altijd bespreekbaar en gaan we op zoek naar een gepaste oplossing.

Wij werken niet in marmeren paleizen met assistentes. Wij besteden aandacht aan zaken die écht belangrijk zijn. Omdat wij zowel zakelijke ervaring als juridische kennis hebben, zien wij snel een oplossing. Daarnaast leren wij je bedrijf goed kennen door de abonnementsvorm. Dat biedt ons de kans om kwaliteit te bieden voor een toegankelijke prijs.

Nee, we geven altijd aan wanneer je vraag complexer is dan je op voorhand hebt ingeschat. Denk aan bepaalde complexe zaken dieper die we dieper moeten uitzoeken of documenten die we moeten opstellen. Wil je de samenwerking toch voortzetten? Met een abonnement krijg je 10% korting op ons uurtarief.

Geen probleem! We kennen jou en je bedrijf goed. De kans is dus groot dat het efficiënt is om dit grotere juridische vraagstuk met ons op te pakken. Met een abonnement krijg je 10% korting op ons uurtarief.

 Verwacht je dat je een maand geen juridische zaken hebt? Dan zet je het abonnement voor die maand zelf uit door een maand van te voren een mail te sturen naar je contactpersoon.

Ja. We staan je graag bij, uiteraard tegen een scherp tarief. We kennen jouw organisatie goed, waardoor we efficiënt kunnen werken. Dat scheelt je ook weer in de kosten.

Ja, maar deze vallen niet binnen het abonnement.  Je betaalt hiervoor per uur per dienst. Laat ons weten welke juridische dienst je nodig hebt en we sturen je een vrijblijvende offerte.