Software advocaat

Wij helpen je bij juridische en zakelijke vraagstukken en denken mee over bedrijfsrisico’s.
Zo neem je met het volle vertrouwen sterke beslissingen.

Eagles Law: software advocaat én totaaloplossing

Eagles Law is een in software gespecialiseerde advocaat die je bij verschillende vraagstukken omtrent software, privacy en IT kan helpen. Denk hierbij aan onderwerpen zoals softwarelicenties, advies over intellectueel eigendomsrecht en een privacy assessment. Wij onderscheiden ons hierbij door niet alleen te kijken naar de juridische kant van het verhaal, maar ook de bestuurlijke en zakelijke kant in overweging te nemen.Eagles Law biedt op deze manier een totaaloplossing als one-stop-shop met de kennis van jouw bedrijf op één plek.

Contractenrecht

Arbeidsrecht

Samenwerking en overnames

Privacy & ICT

Flexibele werkwijze van onze software advocaat

De werkwijze van onze software advocaat is flexibel. Zo bepaal je zelf of je ons eenmalig inschakelt of op structurele basis wilt samenwerken met ons. Wij verdiepen ons goed in jouw bedrijf zodat je nooit inlevert op kwaliteit of vertrouwen. Wij vinden het bovendien belangrijk om een persoonlijke en goede service te leveren. Maar ook onze tarieven zijn eerlijk. Wij bieden vooraf zoveel mogelijk inzicht in de verwachte kosten. 

Waarom Eagles Law?

Risicomanagement op juridisch gebied én organisatorisch gebied​

One stop shop

Groot netwerk met korte lijnen

Geen verrassingen en kostenefficiënt

Meer informatie over een software advocaat inschakelen

Wil je een software advocaat inschakelen? Neem dan contact op met Eagles Law via de e-mail, telefoon of WhatsApp rechstreeks via de website. Wij staan je graag te woord of kunnen een afspraak met je maken op ons kantoor in Amsterdam.